An apartment complex in the centre of a green setting

At Auderghem, just back from the Boulevard du Souverain, and very close to Herrmann Debroux metro station, this project benefits from an extremely green setting with trees. The project consists of transforming a 1970’s building into a sustainable residential complex of high quality.

    Project specificities
    Water recuperations
    Location

    Rue Charles Lemaire, Rue du Moulin à Papier
    1160 Brussels
    Belgium

    Surface area
    13 200 m²
    Project type
    Residential
    Details
    Completed
    Building permit: yes
    Environmental permit: yes
    Construction period: Q4 2017 - Q1 2020
    Programme
    121 Residential units
    182 Underground parking spaces
    Features on site
    Sustainable
    Features at proximity
    Green areas
    Partners
    Archi 2000