Diversity within a green setting

In a well located district of Ostend – close to the seafront – this sustainable residential complex is being developed in several phases. Creating a new perfectly integrated district, it will offer a choice of made to measure living spaces: houses, apartments, serviced residences, studios…

    Project specificities
    Cogeneration
    Solar panels
    Water recuperations
    Storm basin
    Location

    Troonstraat
    8400 Ostend
    Belgium

    Surface area
    92 000 m²
    Project type
    Mixed
    Details
    Under development
    Environmental permit Phase I: yes
    Environmental permit Phase II: yes
    Environmental permit Phase III: requested
    Construction period Phase I: Q1 2017 - Q4 2019
    Construction period Phase II: Q3 2019 - Q4 2022
    Construction period Phase III : Q2 2022 - Q1 2027
    Programme
    480 residential units
    Features on site
    Serviceflats
    Sustainable
    Features at proximity
    Green areas
    Shopping
    Railway Station
    Architects
    CONIX RDBM Architects