Exceptional view over the canal

Situated in a district of Anderlecht undergoing major modernisation, the project aims to create a vibrant neighbourhood along the canal. Composed of high-quality residential blocks at the top of Quai de Biestebroeck, this mixed-use complex is part of the Brussels Region Canal Plan. It will offer the district’s residents and inhabitants preferential access to sociable spaces and relaxation areas as well as an unobstructed view of the waterfront.

    Project specificities
    Geothermal energy
    Cooling installations
    Heat pumps
    Solar panels
    Water recuperations
    Storm basin
    Location

    Quai Biestebroeck
    1070 Brussels
    Belgium

    Surface area
    61 300 m²
    Project type
    Mixed
    Details
    In design phase
    Building permit: requested
    Environmental permit: requested
    Construction period: Q2 2021 - Q1 2028
    Programme
    50,000 m² of residential space
    254 Apartments
    2,700 m² of commercial space
    3,600 m² of productive activities
    5,000 m² of Integrated business services
    Partners
    Henning Larsen
    A2RC Architects
    BPI Real Estate