A welcoming breath of fresh air

In the center of Nivelles, between the railway station and the Collegiate, the project schedules the transformation of an industrial eyesore into a new district. This new concept is set to include residential accommodation and shops, within a garden setting.

    Project specificities
    Storm basin
    Location

    Rue des Combattants
    1400 Nivelles
    Belgium

    Surface area
    31 500 m²
    Project type
    Residential
    Details
    Under development
    Building permit: requested
    Environmental permit: requested
    Construction period: Q3 2021 - Q3 2026
    Programme
    291 Residential units
    Features on site
    Sustainable
    Retail
    Private garden
    Features at proximity
    Green areas
    Railway Station
    Shopping
    Architects
    DDS+