Exceptional view over the canal

Situated in a district of Anderlecht undergoing major modernisation, the project aims to create a vibrant neighbourhood along the canal. Composed of high-quality residential blocks at the top of Quai de Biestebroeck, this mixed-use complex is part of the Brussels Region Canal Plan. It will offer the district’s residents and inhabitants preferential access to sociable spaces and relaxation areas as well as an unobstructed view of the waterfront.

Project specificities
Geothermal energy
Cooling installations
Heat pumps
Solar panels
Water recuperations
Storm basin
Location

Quai Biestebroeck
1070 Brussels
Belgium

Surface area
61 300 m²
Project type
Mixed
Details
In design phase
Building permit: requested
Environmental permit: requested
Construction period: Q2 2021 - Q1 2028
Programme
50,000 m² of residential space
254 Apartments
2,700 m² of commercial space
3,600 m² of productive activities
5,000 m² of Integrated business services
Partners
Henning Larsen
A2RC Architects
BPI Real Estate